For noen er det et valg, mens andre ikke har den luksusen. Uansett årsak kan det være en utfordring å legge om livsstilen til å spise glutenfritt. 

The Gluten Free Lifesaver har siden oppstarten i Australia mottatt stor interesse og oppslutning i sin nisje. Jeg møter mitt publikum på flere plattformer, inklusive blogg, sosiale medier og direkte kommunikasjon. Mitt hovedmål er å tilby et eksepsjonelt høyt nivå av lesertilfredshet, -tillit og -lojalitet, og med en imponerende 2 171% vekst de første 6 månedene på min engelskspråklige blogg, så vokste The Gluten Free Lifesaver seg raskt mot å bli en unik ressurs i den globale glutenfrie sektoren.

Nå som jeg tar mine første steg inn i det skandinaviske markedet, så kommer jeg med høye forventinger og store fremtidsutsikter. Jeg ser frem til å bidra som en positiv drivkraft i det glutenfrie miljøet her hjemme,  og til å samarbeide med mange verdifulle aktører i glutenfri-sektoren.

Jeg blir alltid glad for å lære om nye produkter og tjenester som kan bidra til å forbedre livene til leserne mine, og jeg tilbyr utvalgte markedsføringstjenester for relevante tilbydere.

Mer informasjon om markedføringsmuligheter gjennom The Gluten Free Lifesaver i innland eller utland kan du få ved å benytte kontaktskjemaet mitt, eller ved å sende meg en e-post meg på kristine@glutenfreelifesaver.no