Verdens beste hårmaske - Helt gratis!

Dette er håret mitt, med 20 minutters mellomrom!

Dette er håret mitt, med 20 minutters mellomrom!

Et utrolig triks!

Jeg har lenge vært storforbruker av dyre hårprodukter. Håret mitt er viktig for meg, og hvis jeg ikke holder det ved like så føler jeg meg shabby. Men er det virkelig nødvendig å bruke så mye penger på hårpleie?

Jeg husker farmoren min fortalte at hun og venninnene brukte eggeplommer som hårmaske da hun var ung, og veterinæren har sagt at jeg kan gi rått egg til katten for at den skal få skinnende pels. 

Kan jeg virkelig bruke en eggeplomme i håret for å få ekstra glans?


Verdens beste hårmaske - Helt gratis!

Lag hårmaske selv!

Jeg vet ikke hvordan farmor kom på det "magiske" trikset, men faktum er at både hun og veterinæren har rett.  Egg er en av naturens mest utrolige kreasjoner, og en fantastisk rik kilde til noen av de viktigste næringsstoffene kroppen vår trenger. Det gjelder også håret!

Jeg bestemte meg for å prøve selv, og resultat ser du i bildet over. Bildene er tatt med 20 minutters mellomrom, og det eneste produktet jeg har brukt i håret mitt er to rå egg!

Du kan enkelt lage deg en super hårmaske selv, bare ved å skille eggeplommen fra hviten, smøre den i fuktig hår, og la det sitte i håret i 5-10 minutter før du skyller det ut. Pass på at vannet ikke er for varmt, slik at egget koagulerer.

Billig, og minst like bra som de produktene du finner hos frisøren! Ikke minst er denne hårmasken helt fri for absolutt alle tilsetningsstoffer, gluten og allergener.

Jeg føler ihvertfall at håret mitt fikk en helt ny glans, og jeg kommer absolutt til å fortsette å bruke egg!

Har du prøvd dette trikset? Jeg vil gjerne høre (eller se) resultatet ditt!


Visste du at du heller ikke trenger å kjøpe multivitaminer?

Neste innlegg handler om hvordan du kan finne verdens sterkeste multivitamin hjemme i kjøleskapet!


Ingvild Kristine Ofstad - The Gluten Free Lifesaver